sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uusi blogi

Siiri vielä turkissaan...

... suussaan joulupukin tuoma lisko

Siirin uusi look
Vaihtelun vuoksi päätin aloittaa tytöille uuden blogin. Meidän kuulumisia voi siis jatkossa lueskella täältä.
Kuten kuvista näkee niin Siiri on saanut uuden lookin kun hermot meni ja turkki lähti. Aika oudolta neiti näytti alkuun mutta nyt on jo silmä tottunut. Suloinen otushan tuo on karvoilla tai ilman.

Iitun kanssa käytiin uudemman kerran eläinlääkärillä ihmettelemässä miksi lievä nivelrikko oireilee niin kovasti. Iitu ontuu rauhallistenkin hihnalenkkien jälkeen eikä varaa paikallaan seistessä painoa lainkaan jalalle. Lihaksetkin on surkasuneet jalasta täysin. Kävi ilmi että Iitun polvesta on eturistiside hajalla ja se joudutaan hoitamaan leikkaamalla. Ei huvittaisi leikkaukset ja pitkä kuntoutusjakso mutta minkäs teet. Täytyy vain toivoa että sillä Iitun jalka saadaan parempaan kuntoon.

Muutaman päivä sitten käytiin typyköiden kanssa uimassa Hyvinkäällä. Koirat olivat lähes seitsämännessä taivaassa päästessään lutraamaan veteen ja uivat koko puolituntisen ilman taukoja. Ja melkein väkisin sain raahata ne sieltä pois kun olivat vaan jatkaneet uimista. Ensi lauantaina mennään uudelleen portugeesiporukalla ja mukaan lähtee myös wannabe portugeesi Iitu.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti