maanantai 11. huhtikuuta 2011

Riksun kisat

Eilen käytiin pyörähtämässä Riksun kisoissa. Tällä kertaa Anne Viitasen agi- ja hyppyradat suorittamassa. Agiradalta tuli 5 ja hyppäriltä hylly. Agiradan vitonen tuli kepeiltä missä Siiri jätti viimeisen välin pujottelematta. Aivan sama keppivirhe toistui myös hyppärillä joka tosin sitten hyllytettiin toiseksi viimeisellä esteellä kun Siiri porhalsi väärään päähän putkea. Hyvä etten kompastunut koiraan kun se viime hetkellä ryntäsi ohitseni putken väärään päähän. Mutta keppiongelma meille on siis päässyt salakavalasti kehittymään ja sitä pitää nyt reenata. Heti tänään kun on vapaatreenit. Kisoissa tein todella tyhmästi kun aloin korjaamaan vain väärin mennyttä väliä ja Siiri meni siitä ihan hämilleen. En ole koskaan treeneissä korjannut pelkästään väärin mennyttä väliä vaan virheen tultua ollaan otettu kepit alusta asti uudelleen. Ja niin olisi pitänyt kisoissakin tehdä. Ekalla radalla aloitettiinkin alusta sen jälkeen kun pelkkä viimeisen välin korjaus ei onnistunut millään.
Ja laitetaanpas taas mokailuvideot esille. Toivottavasti jossain vaiheessa pääsen laittamaan nollaratojakin nähtäväksi.



2 kommenttia:

  1. Voi että Siiri on makee menijä. Ihan kylmät väreet nousee sen vauhdista ja innosta. Niin on varman näköistä,että nollat ovat ajan kysymys. Eivät olleet Annen radat ihan helpoimmasta päästä ja noin hyvin kulki. Varmaan on viisainta tehdä kepit alusta uudestaan. Se parhaiten opettaa koirallekin,että pitää tehdä loppuun asti. Tosin mielestäni ainakin toisella radalla sun pieni nykäisy keppien lopussa veti koiran pois. Mutta mahtava pari olette!!!

    VastaaPoista
  2. Onhan tuolla tytsyllä intoa ja vauhtia ihan mukavasti. Vaikka kyllä sen näkee ettei maksihypyt ihan helppoja meidän kääpiölle ole vaikka nytkin kisoissa rimat olikin "vain" 55 sentissä. Kyllä ne selvästi hidastaa vauhtia.
    Huomasin itsekin videolta että oma liike aiheutti keppivirheet. Tänään treeneissä meni taas ok. Toivottavsti myös ensi viikonlopun kisoissa :)
    Sanna

    VastaaPoista