maanantai 24. lokakuuta 2011

Kakkosten korkkaus

Eilen kisattiin Kirkkonummella ihka ensimmäiset kakkosten kisat. Saviojan Anne oli laatinut kaksi agirataa mitkä ei mielestäni olleet kovinkaan paljon vaikeampia kuin ykkösten radat. Muutamia kinkkisempiäkin kohtia toki oli mutta radat oli ihan tehtävissä ja ihan suht helposti niistä olisi nollatkin saanut jos kaikki olisi mennyt putkeen. Mutta ihanneajat sitten olivatkin todella tiukat. Ensimmäisellä radalla 42 sek ja toisella 44 sek. Yliaika nollia nähtiin näissä kisoissa yllin kyllin ja aliaika nollia vain muutama, varsinkin tuolla tiukemman ihanneajan radalla.

Meille siis ensimmäiseltä radalta omien idioottimaisten ja täysin alkeistason ohjausvirheiden takia 10 ratavirhepistettä ja viitisen sekuntia yliaikaa. Siiri, joka normaalisti on hyvin estevarma ja suorittaa kaikki edessään olevat esteet, eikä todellakaan normaalisti ohittele esteitä, otti nyt kiellon kahdelta hypyltä. Jäi itselle vähän kökkö fiilis tästä radasta.

Toinen rata hyllytettiin heti kolmannella esteellä kun neiti pinkaisi putken väärään päähän. Taas saa kyllä katsoa peiliin kun hakee tähän syyllistä. Tsempattiin kuitenkin rata loppuun tosi meiningillä, eipähän ollut enää suorituspaineita. Ja hieno rata olikin, jäi ihan äly hyvä fiilis tuosta toisesta radasta. Siiri veti ihan täysillä ja suunnittelemani ohjauskuviot toimivat hyvin. Eli voi siis sanoa että hyvä hylly :)

Videokamera ei toimi vieläkään jotenka todistusaineistoa kisoista ei ole olemassa. Pitäisi sekin romu saada jossain vaiheessa kuntoon.

Suunnittelin että seuraavan kerran kisattaisiin 19.11. Hyvinkäällä.

1 kommentti:

  1. Sain Lunan Annilta tunnustuksen ja jatkan sen sinulle. Käy kopioimassa blogistani ja laita "vahinko" kiertämään :-)

    VastaaPoista