tiistai 7. kesäkuuta 2011

Helatorstain kisailut

Helatorstaina 2.6. käytiin Ojangossa ottamassa kolme starttia. Ensimmäinen agirata keskeytettiin kun neiti alkoi varastamaan kontakteilta. Tämä on ihan uusi juttu, tähän asti kontaktit ovat olleet todella hyvät. Mutta näköjään Siiri käy nykyään kisoissa niin kuumana ettei malta tehdä kontakteja kunnolla. Tästä lähtien se on samantien ulos radalta jos Siiri alkaa temppuilemaan kontaktien kanssa.

Seuraavana oli hyppäri mikä oli muuten oikein sujuvaa menoa mutta rimoja roiskui oikein kunnolla. Alas tuli kolme rimaa ja muurin palikat.
Tulos 20vp aika -9,82.


Toisella agiradalla taas rimat lenteli.
kaksi rimaa tuli alas joten tulos 10 ajalla -15,06.
Ilman rimojen tiputuksia meno oli ihan hyvää, koiralla on vautia mutta oli silti kuulolla.


Nyt pidetään muutama viikko kisataukoa ja seuraavat kisat onkin vasta 30.6. Porvoossa.

4 kommenttia:

  1. Vitsit miten hienoa menoa! Ja Siiri on nopea kun mikä! Harmittaa kun en tullut katsomaan noita kisoja, meillä oli samana päivänä treenit ojangossa mutta kisat oli jo kisailtu kun me tultiin :(

    VastaaPoista
  2. Tiistaina on meidän seuran möllikisat. Meinaan Friidan kanssa tehdä myös kilpailevien radan. Mikäli se sujuu edes jotenkuten, saatan ilmoittaa sen Porvooseen, joka olisi sen agilityuran korkkaus. Mutta katsotaan kuinka käy. Tuo kontaktijuttu on kyllä ihan viisas päätös. Kuralle menneitä kontakteja on myöhemmin hankalampi korjata.

    VastaaPoista
  3. Ja pitipä vielä sanomani, että oli hienot radat rimoista huolimatta. Viimeisen radan kontaktit olivat todella priimat. Siiri on niin ihanan innoissaan, että sitä on kiva katsoa.

    VastaaPoista
  4. Olisi kiva nähdä teitä kisaamassa Porvoossa. Toivotaan siis että möllikisat menee hyvin :)

    Sanna

    VastaaPoista