sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Hieno viikonloppu

Paistaa se aurinko joskus risukasaankin :)

Siiri kävi eilen Hyvinkään ryhmiksessä ollen VSP ja sai myös kolmennen SERTINSÄ. Neiti on nyt siis tuore FI MVA. Narttuja oli kaksi, Siiri avoimessa luokassa ja lisäksi nuorten luokassa oli Siiriä pari kuukautta nuorempi ruskea Friida tyttö joka sai ERI:n muttei SA:ta. Jännityksellä menimme kehään odottamaan arviota. Tuomari tykkäsi että Siiri on ERI:n ja SA:n arvoinen ja näin se odotettu ja toivottu sertiruusuke ojennettiin käteeni. Oli aika mukava fiilis. ROP-kehässä meillä ei sitten ollutkaan enää mitään jakoa sillä vastassa oli taas komea Rico poika joka oli ansaitusti ROP ja Siiri VSP. Potugeesikehän jälkeen alkoikin heti sataa joten juostiin äkkiä autoon ja poseerauskuvat jäi näyttelypaikalla ottamatta. Ne otettiin sitten kotipihalla myöhemmin.

Tässä vielä Rune Fagerströmin arvostelu Siiristä:

AVO ERI/1 SA PN1 VSP SERT > FI MVA

2-vuotias narttu. Hyvä koko. Hyvät nartun mittasuhteet. Kaunis, hyvänmallinen pää jossa oikea vahvuus. Hyvä ilme. Vahva kaula. Sopiva runko. Hieman pitkä lanneosa. Erinomainen luusto. Hyvä karva. Liikkuu hyvin. Oikea hännänkanto. Hyvin esitetty. 


Tänään oli sitten vuoro lähteä agilitykisoihin Ojankoon. Olin tosi viime tipassa paikalla, enää muutama medi koirakko oli jäljellä ennen makseja joten tuli hieman kiirus saada itsemme valmiiksi. Siirin kanssa oltiin starttaamassa jo kolmantena joten tuli melkein pieni paniikinpoikanen. Mutta ehkä se oli hyväkin etten ehtinyt liikaa miettimään ja odottamaan koska ensimmäinen rata meni hienosti. Siiri teki puhtaan radan, sai kolmannen LUVA nollan, SERTIN ja menolipun kakkosiin. Aika jäi miinukselle -12,92 sekuntia ja sillä sijoituimme luokan toiseksi. Radalta tulikin vain kolme nollatulosta. Palkintopallkilla oltiin kahden bortsun välissä. Harmi että videokamera on rikki eikä nousurata ole videolla. Kakkosten kisa olisi ollut iltapäivällä mutta meillä oli jo muuta menoa sovittuna joten otin lahjakortin ja kokeillaan kakkosia sitten myöemmin. Muutamaan viikkoon ei ehditä kisaamaan mutta lokakuun lopulla varmasti päästään korkkaamaan kakkoset ellei neiti päätä aloittaa juoksuja juuri silloin.

Iltapäivällä on luvassa vielä portugeesien puistotreffit joten viskettä ja vilinää ja mukavaa ohjelmaa on luvassa vielä loppupäivällekin. Olipa mukava viikonloppu.

2 kommenttia:

  1. Huippuviikonloppu teillä! Siiri ansaitsi sertinsä, vaikka voittikin Friida-nimisen (hauska tietää, että jossain kulkee samanrotuinen meidän Friidan kaima). Ja eritoten Siiri ansaitsi nousunollansa, sillä on se sen sortin menopeli, että joutaa jo kakkosen kiemuroita kisaamaan. Pahus, kun ei ollut videokameraa sulla mukana.
    Onnea onnea onnea meiltä kaikilta!

    VastaaPoista
  2. Onnea hienon menestyksekkään päivän johdosta!

    T. Erja ja pohjoisen portugeesipojat Musti, Piki ja Hupi

    VastaaPoista