tiistai 17. heinäkuuta 2012

Rästipäivityksiä

Pitääpä kirjoitella rästiin jääneet kisaraportit viime kisoista. Juhannuksen jälkeisellä viikolla käytiin maanantaina HAU Openissa Purinalla ja keskiviikkona Ojangossa kisailemassa. Myös Friida portugeesi ja Jaana olivat kisailemassa, Jaanalle kiitos meidän ratojen kuvaamisesta.

Purinalla otettiin kummaltakin radalta HYL. Ensimmäinen rata meni oikein kivasti pituudelle asti jonka ohi Siiri sitten tuli. Otin putkella liian pitkän etumatkan enkä muistanut pitää katsetta koirassa jonka takia Siiri tuli pituudesta ohi. Loppurata menkin sitten plörinäksi.


Toinen rata meni keppien hinkkaukseksi ja radan lopulla hyllytettiin rata koska en enää jaksanut korjata kieltoja.

Keskiviikkona kisailtiin Ojangossa ja kolmosiin nousu oli taas lähellä. Yksi rima tuli kuitenkin alas joten vielä kisataan kakkosissa. Videolta näkee kuinka tulen Siirin tielle ja rima tippuu sen takia. Tällä kertaa ihan oma syy tuo rima.


Toinen rata tehtiin sateessa mutta ei se menoa haitannut. Yksi rima tippui taasen ja radan lopussa Siiri häippäsi omille teilleen putkeen jotenka hyllyräinen oli lopputulema.


Siiri on taas kovin valeraskaana parhaillaan. Sitä ei paljon kiinnosta muu kuin sylissä kyhnääminen ja rapsutukset. Agilityssa se onneksi herää henkiin mutta olen kyllä huomannut että agilityssakin siltä puuttuu se paras terä. Mutta kisaaminen on toisaalta aika kivaa kun Siiri ei käy ihan niin kamalan kuumana. Se pysyy lähdössä ja tekee täydelliset kontaktit ja on muutenkin paljon paremmin hallinnassa kun kierrokset ei ole niin kovalla.

Muuten ollaan oltu taas vähän laiskoja. Tajusin juuri että ollaan käyty huhtikuun jälkeen treenaamassa vain kolme kertaa. Syynä juoksutauko ja sen jälkeen kesäloma jonka vietimme lähes kokonaan mökillä. Että aika vähissä on meidän treenit olleet. Mutta nyt on juoksut ja lomat lusittu joten päästää taas treenailemaan ahkerammin.

Lopuksi vielä kesäinen laulutervehdys Siiriltä kaikille blogin lukijoille.




2 kommenttia:

  1. Vähän on Siirin laulu kuin ammuvainaan mylvintää. Oliko niin, että joku kännykkäbiisi sai aikaan tämän reaktion? Söpönen joka tapauksessa tämä tuleva Dog Voice of Finland.

    VastaaPoista
  2. Lehmän ammuntaa tuo aika lailla muistuttaa :) Kännykän soittoääni saa sen aikaan. Läheskään kaikki äänet ei kelpaa, pitää olla tietynlainen jotta ammunta lähtee käyntiin.
    Sanna

    VastaaPoista