keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Back in business

Siiri aloitti pian edellisen kirjoituksen jälkeen juoksut joten Helatorstaille suunnitellut kisat jäi väliin niin kuin myös toukokuun ratatreenikurssi. Ensimmäiselle treenikerralle vielä päästiin mutta sen jälkeen alkoikin sitten tauko. Nyt on tauko loppunut ja parissa treeneissä ollaan jo käyty. Kesäkuun kurssin teemana on erilaiset kääntymistekniikat osana rataa. Ja niitähän meidän on hyvä treenata, Siirillä kun käännökset aina valahtaa pitkiksi. Ei Siiristä koskaan tule tiukkaa kääntyjää mutta treenamalla varmasti saadaan parannusta aikaan jonkin verran. Meillä on alkanut myös tokokurssi Siirin kanssa. Ensimmäinen ohjattu toko Siirin kanssa. Alkava kesäloma vain sotkee suunnitelmia sen verran ja todennäköisesti joudutaan olemaan poissa puolet kurssista. Harmi juttu mutta lomalla aiotaan kuitenkin olla mökillä ja harrastukset saa odottaa.

Oltiin me kisaamassakin viime viikolla. Keskiviikkona oli Kirkkonummella iltakisat ja suunnattiin sitten sinne. Eka rata oli ihan järkkyä säätämistä ja siitä moninkertainen hylly. Mutta kontaktit toimi aivan mahtavan hyvin, jes. Hyppärirata oli muuten hyvä mutta yksi rima tippui. Siiri myös teki taas todella laajat kaarrokset monessa kohtaa. Aika oli -6 ja rapiat. 5 tuloksella sijoituttiin 2 pallille.

Tässä video hyppäristä


Koirajuttujen lomassa vähän muutakin. Ollaan vähän uudistettu kotiakin tänä keväänä. Vanha terassi lähti kaatopaikalle ja tilalle rakennettiin uusi puolet isompi. Lisäksi korjattiin ja maalattiin aidat. Nyt kelpaa lekotella terassilla kunhan vaan ne helteet tulisivat pikkuhiljaa.

Siiri oli uskollinen rakennusapulainen koko projektin ajan.



Valmis terassi, sisustus vain puuttuu. Vielä pitäisi hankkia uusi terassikalusto ja pari löhötuolia.



Vielä pari kuvaa tytsyistä. Siiri on aiemmat kesät joutunut kärsimään pitkässä turkissa näyttelyiden takia mutta tänä kesänä neiti saa nauttia nakuna. Ja kyllä tuli neitiin roimasti lisää vauhtia kun ajelin turkin pois viikko sitten. 10 terä oli tylsynyt ja sillä ei tehnyt mitään mutta 7 terälläkin saa kivan siilin aikaan kun ajaa vastakarvaan. Siiristä tuli taas aivan harmaahapsi.



Iitu se on yhtä karvaton ympäri vuoden. Tämä kuva on otettu kesään ensimmäiseltä veneretkeltä äitienpäivänä. Iitu nauttii veneilystä ihanassa auringon paisteessa.


Hassut kaverukset.


Pitää vielä laittaa linkki Iitun nyöritysvideoon. Iitu on saanut ko. lelun ollessaan n. 3 kuukauden ikäinen ja se on edelleen ehjä. Nyöri on ainoa lelu mikä on Iitun käsittelyssä säilynyt ehjänä, kaikki muut on pistetty päreiksi sen siliän tien. Nyöritys on yksi Iitun lempileikeistä ja Iitu harrastaakin sitä lähes päivittäin.

1 kommentti:

  1. Ihana terassi. Tuonne mahdutte kaikki pitkin poikin.
    Onnea taas tulevalle kisaturneelle. Näemmekö Helsingissä juhannuksen jälkeen ja Vantaalla samalla viikolla, molemmat iltakisoja?
    Hauskaa juhannusta!

    VastaaPoista