maanantai 18. maaliskuuta 2013

Osteopatiaa ja synttäreitä

Siiri kävi muutama viikko sitten osteopaatti Maaria Kaiperlan hoidossa. Siellä ilmeni että Siirin lantio vinossa ja myös jumeja ja nikamalukkoja löytyi sieltä täältä. Muutama päivä hoidon jälkeen Siiri piristyi ihan valtavasti, siitä kuoriutui kuin uusi koira. Koko alkuvuoden ajan vaivannut alakuloisuus on tipotiessään ja Siiri on taas pirteä ja leikkisä koira. Jumien lisäksi Siiriä on vaivannut juoksujen jälkeinen masennut ja osteopatiahan auttaa monilla myös valeraskausoireisiin. Vaikea sanoa mihin kaikkeen hoito auttoi sillä osteopatia hoitaa koiraa niin kokonaisvaltaisesti. Pääasia on kuitenkin se että Siiri on taas oma itsensä. Maarialle mennään taas ensi viikolla ja katsotaan mikä on kropan kunto.

Iitu pieni pesusieni täytti eilen 9 vuotta. Kovin pirteä ja hyväkuntoinen hän on edelleen, ei uskoisi millään että niinkin monta vuotta on jo mittarissa. Synttäripäivänä käytiin kahden tunnin metsälenkillä ihanassa auringon paisteessa. Ja tänään Iitu sai myöhästyneenä syntymäpäiväherkkuna naudan nilkan. Ja Siiri tietysti rouskutti samaa herkkua.

Iitu 9v.

Kovasti ollaan kulutettu Hyvinkään uimalan sarjakorttia tänä talvena ja koirat ovat tykänneet. Tässä meidän himouimarijengi.

Siiri, Iitu, Grimma, Kipsu ja PrimeEmäntä ei heitä lelua veteen tarpeeksi ripeästi ja Siiri sanoo painavan sanan.

1 kommentti:

  1. Hienoa, että Siirin sielunmaisema virkistyi käsittelystä ja jumit poistuivat. Saas nähdä, mitä Saagasta sanotaan.

    Iitulle onnittelut merkkipäivän johdosta! Ja Siirille pusuja muuten vain. :-)

    VastaaPoista