tiistai 16. lokakuuta 2012

Kotkassa

Viime sunnuntaina ajettiin Kotkaan agikisoihin. Luvassa oli kaksi agirataa ja yksi hyppäri.
Esimmäiseltä agiradalta HYL. Keppien jälkeiselle hypylle oli tosi paha kulma ja siitä kun selvittiin, unohdin ottaa Siirin mukaan ja ohjata pituudelle. Siiri ajautui pitkälle pituuden sivulle ja hyppäsi pituuden sivusuunnassa ja vielä yhden ylimääräisen hypyn sen jälkeen. Päätin hyödyntää loppuradan kontaktien harjoittelemiseen kisatilanteessa ja seisotin Siirin kontakteilla pitkään. Hienosti tyttö pysyi kunnes tuli lupa lähteä.



Seuraavana oli hyppäri ja tältä radalta tuli meidän ensimmäinen nolla kolmosten radoilla :) Loppuvaiheessa hylly oli kyllä lähellä kun Siiri meinasi ajautua hypyn väärälle puolelle. Sain Siirin kuitenkin pitkän mutkan ja ylimääräisen pyörähdyksen kautta ohjattua hypyn oikein päin. Ei siis sujuvin mahdollinen loppu mutta nolla mikä nolla.


Kolmannelta radalta otettiin myös hylätty. Siiri hyppäsi puomin jälkeistä putkea seuraavan hypyn väärin päin. Mielestäni kyllä näytin vasemmalla kädellä hypyn eteen mutta video paljastaa että oikea käteni sojottaa selän taakse ja niinpä Siirin ajautui selkäni taakse ja loiks vaan ja hyppy oli suoritettu väärään suuntaan.


Oikein kiva kisapäivä ja olin kokonaisuudessaan tyytyväinen meidän ratoihin. Siiri pysyi kutakuinkin lapasessa eikä lähtenyt päättömästi säätämään omiaan ja siitä olen ilmoinen. Ehkä olen oppinut ohjaamaan astetta jämäkämmin. Mutta niin kuin videoista näkyy niin päivän teema oli taas laajat kaarrokset eli niihin pitäisi edelleenkin saada paljon paljon parannusta jotta saataisiin parempia aikoja.

Kiitos taas ratojen kuvaamisesta Noki-perron emännälle Empulle. He nappasivatkin hienosti tuplanollan ja SERT-A:n samaisista kisoista.

1 kommentti:

  1. Ei ne sojotukset noin pienessä ruudussa näy. Hienosti veditte kaikki radat ja JEE-ONNEA NOLLASTA!

    VastaaPoista