sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Grande katastrof

Eilen olin oman seuran kisoissa töissä. Kello soi klo 5.15 la aamuna, mahtavaa. Kotona olin seitsämän aikoihin illalla ja väsy oli aikamoinen. Mutta oli kiva katsella töiden lomassa kolmosten ratoja. Henri Luomala ja Leena Rantamäki-Lahtinen olivat laatineet tosi kivat radat. Olisi tehnyt mieli itsekin päästä kokeilemaan.

Tänään sitten kisattiin itse Vuokkosilla Porskin kisoissa. Tuomarina oli Seppo Savikko. Muistelin viime kertaa kun oltiin Savikon radoilla ja kaikki meni aivan päin mäntyä ja ajattelin että mahtaako tällä kertaa käydä samalla tavalla. Ja näinhän siinä kävi. Kaikki kolme rataa olivat täysiä katastrofeja. Siiri teki rataa ihan oman pään mukaan ja irtoili sinne ja tänne eikä hallinnasta ja yhteistyöstä ollut tietoakaan. Savikon radat on meille ihan äärettömän vaikeita, jotenkin ihan omituisia. Myös Ojangon hallilla tuntuu olevan huono vaikutus meihin, en muista yhtään hyvää rataa sieltä. Viikko sitten Kotkassa tehtiin nolla ja kaksi hyvää hyllyä, tänään tehtiin kolme surkeaa hyllyä. Voi masennus!!

Mutta aina pitää keksiä myös jotain positiivista, kontaktit toimivat ihan super hienosti! Ja Siiri on vaan niin <3 <3 <3 vaikka se tekisi mitä pöllöä :)

Pari viikkoa pidetään taukoa kisailusta ja sitten onkin meidän ensimmäinen toko koe. Katsotaan ilmoitanko Siirin samalle viikonlopulle myös agikisoihin.

1 kommentti:

  1. Tässä sinulle pieni kuvahaaste:

    1. Tältä näytimme vuosi sitten. 2. Toisinaan lemmikkini on hyvin edustava. 3. Näistä kuvista voi päätellä mitä harrastamme 4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle. 5. Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsellessani. 6. Tahtoisin elää tämän päivän uudelleen: 7. Mm. nämä persoonat ovat huippuja!  8. Ei paljoa naurattanut. 9. Tämä on minusta kaunis kuva. 10. Lopuksi paras kuva ikinä (tai ainakin yksi niistä).

    VastaaPoista