sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Ojangossa

Eilen kisattiin Ojangon hallilla kaksi rataa. Ekalla radalla kepeille meno ei meinannut onnistua millään. Kepeille mentäessä oli putki houkuttimena ja keskityin niin paljon siihen ettei Siiri livahda putkeen että oma sijoittumiseni kepeillä oli huono. Siiri haki kolme kertaa väärään väliin joten HYL siitä paukahti. Vasta neljännellä yrittämällä meni oikein ja päästiin jatkamaan rataa. Loppurata menikin sitten virheettömästi.

Toisella radalla tuli kaksi rimaa alas ja tulos 10. Myös parissa kohtaa olisi mielestäni ollut kiellon paikka mutta tuomari ei kuitenkaan kieltoa antanut. Kummassakin radassa oli hyviä pätkiä mutta myös niitä epäonnistuneita ohjauksia. Tein taas myös sen virheen että katsoin miten muut tekivät jonkun kohdan ja ajattelin että noin se sitten on tehtävä vaikka itse olin alunperin ajatellut eri tavalla. Ja eihän ne ohjaukset sitten onnistuneet. Pitäisi vaan pitää kiinni omista ajatuksista ja luottaa siihen että itse tietää mikä ohjaus omalle koiralle sopii parhaiten eikä katsoa miten muut tekevät ja muuttaa suunnitelmia sen mukaan. Mutta sentään saatiin hyllyputki katkaistua :)

Saas nähdä miten ehditäänkö vielä kisaamaan ennen seuraavia juoksuja. Edellisistä on jo yli 7 kuukautta aikaa joten eiköhän ne sieltä kohtapuoleen tule.

2 kommenttia:

  1. Olen huomannut saman, että useimmiten ei kannata omaa suunnitelmaa muuttaa muiden mukaan. Joskus se toimii, mutta pääasiassa ei.

    VastaaPoista
  2. Itseäni on oman suunnitelman muuttaminen ampunut lähes aina nilkkaan. On vain niin vaikea pitää omista päätöksistä kiinni, kun samassa rataantutustumisessa kaikki agilitygurut tekevät saman kohdan aivan toisin.

    VastaaPoista