torstai 12. tammikuuta 2012

Tiistain treenit

Tiistaina treenattiin jälleen Rannikon ohjauksessa. Radalla ei ollut tällä kertaa vääntöä ja kieputusta ja hankalia ohjaustekniikoita vaan teemana oli tehdä vauhdikasta rataa mutta muistaa silti pitää tarkka ohjaus yllä. Hyvä teema. Itsellä ainakin ohjaus unohtuu herkästi siinä vaiheessa kun pitää oikeasti juosta täysillä.
Haasteita aiheutti suora putki tai lähinnä sitä edeltävä ja sen jälkeinen ohjaaminen. Ensimmäinen tenkkapoo tuli 6 putken jälkeen koska en ehinyt millään ohjaamaan Siiriä seuraaville esteille.Parilla yrityksellä saatiin onnistunut suoritus kun lähetin Siirin edelläni menemään 4 hypylle ja jätin sen suorittamaan itsenäisesti 5 hyppylle takaakiertoa. Sain todella hyvän etumatkan 6 putkelle ja ehdin ohjaamaan seuraavat hypyt paremmin. Seuraava probleema tuli 20 putken jälkeen kun juoksin henkeni edestä ettei Siiri ehdi edelleni ja ohjasin huonosti 21 hypylle takaaleikkauksen. Persjättöä siihen ei ehtinyt tekemään millään. Tätä kohtaa jouduttiin hinkkaamaan aika kauan että se saatiin onnistumaan. Kun otettiin pelkän putken kautta niin onnistui mutta kun otettiin vähän enemmän vauhtia niin oli kovin vaikeaa saada onnistumaan vaan Siiri haki koko ajan 4 hypyn. Muut kohdat radasta olikin sitten ihan lastenleikkiä. Enpä ole taas vähään aikaan juossut noin kovin. Tällä radalla sai pinkoa ihan kunnolla niin että hiki virtasi ja keuhkot menasi tulla pihalle. Ja myös jalkalihakset ovat olleet mukavan kipeinä viimeiset pari päivää. Että käy se agility kuntoilusta myös ohjaajalle.

Ai niin, tein jokin aika sitten blogin yläreunaan omat sivut Iitulle ja Siirille. Sieltä löytyy pienet esittelyt tytöistä.

Rannikko 10.1.2012

2 kommenttia:

  1. Ihan kimurantin näköinen rata.
    Meillä on Timon siipan Nina Mannerin koulutus lauantaina ja Timon käden jälki näkyy radassa, jota pitäisi Friidan kanssa pystyä tekemään. Tukka pystyssä on etukäteen. Esteitä noin 32, mutta ei me varmaankaan hirveän pitkälle päästä.
    Ja sunnuntaina Porvooseen kisaamaan. Ehkä nähdään siellä ohimennen?

    VastaaPoista
  2. Ninan koulutukset on kanssa tosi hyviä. Laitapa ratapiirros blogiin, olisi kiva nähdä se. Ainakin pituutta radalla on mukavasti :)
    Porvoo taitaakin jäädä meiltä väliin kun päätettiinkin lähteä mökille. Joten törmäillään toiste :)
    Tsemppiä kisoihin! Sanna

    VastaaPoista