sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Vuokkoset areenan avajaiskisat

Kahden kuukauden kisatauko päättyi eilen kun kisattiin uuden Ojangon hallin avajaiskisoissa. Halli oli oikein mukava, iso, lämmin ja pohjakin tuntui hyvältä. Ei ainakaan ollut tippaakaan liukas mikä on pääasia. Ja mikä ihaninta, halli on vain 5 minuutin ajomatkan päässä. Kyllä kelpaa nyt käydä siellä kisailemassa.

Tuomarina oli Kari Jalonen joka oli laatinut kovin helpot 2-luokan radat meille.
Ensimmäisenä oli vuorossa hyppäri miltä saimme 10 ratavirhettä ja pari sekuntia yliaikaa. Siiri haki kepeille väärin ja ohitti yhden hypyn. Keppivirheen pistän Siirin piikkiin ja hypyn ohituksen omaan piikkiini. Myös kaikki käännöset valui kovin pitkiksi.

Kiitos Sinin, meillä on radat videoituna. Hypäri löytyy tämän linkin takaa.

http://www.youtube.com/watch?v=68y8hcio_B4&feature=youtu.be

Toisena ratana oli agirata. Heti toisella hypyllä tippui rima ja sitten A:n jälkeisen hypyn jälkeen Siiri lähti omille teilleen mutta tuli kuitenkin lopulta oikealle radalle ja vältyttiin hyllyltä tässä kohtaa. Hylly tuli kuitenkin seuraavalla putkellä kun todella huonon ohjaukseni ansiosta Siiri meni väärään päähän putkea vaikka oikea pää oli ihan tyrkyllä. Loppurata menikin todella hienosti ja kontaktitkin toimivat oikein hyvin.

Agiradan video täällä:

http://www.youtube.com/watch?v=h0mw9z5zv8w&feature=youtu.be

Ensi sunnuntaina kisaamme Lohjalla ja parin viikon päästä taas Ojangossa. Tarkoituksena on kisata seuraavan parin kuukauden aikana ahkerasti koska ollaan viime kuukaudet oltu niin laiskoja kisailijoita. Sitten tuleekin taas juoksutauko. Siirin kanssa on kyllä niin superhauskaa kisata. Tulee aina niin hyvä mieli kun toinen on niin tohkeissaan. Tuloksilla ei siinä vaiheessa ole niin väliä. Parempaa agilitykaveria ei voisi toivoa.

1 kommentti:

  1. Hienot radat kuitenkin - ja Siiri suorastaan lentää. Jännä se Siirin väärään suuntaan lähtö tuolla agilityradalla. Miksiköhän se niin teki?
    Onnea Lohjalle ja Ojankoon. Taitaa meiltä jäädä Ojankoon lähtemättä, sillä Friida yskii ja parin viikon tauko pitäisi olla yskimisen loppumisen jälkeen. No, tuleehan niitä kisoja.

    VastaaPoista