lauantai 7. tammikuuta 2012

Uusi vuosi ja vihdoin talvi

Viime vuoden loppu meni täysin laiskotellessa. Treenimotivaatio oli täysin nollissa ja pidettiin sen takia kolmen viikon tauko treeneistä. Ankealla säällä oli todennäköisesti jotain tekemistä motivaatiopulan kanssa. Mutta nyt on uusi vuosi ja toivottavasti myös uusi motivaatio käydä treeneissä. Lenkkeilty ollaan toki normaalisti ja ollaan myös käyty ahkerasti uimassa sekä Hyvinkäällä että Helsingin uudessa koirauimalassa.  Helsingin halliin meillä on ihanan lyhyt matka, vain 10 min ajomatka. Harmi vain että ovat tehneet sinne niin pienet altaat. Itse tykkään enemmän Hyvinkään isosta altaasta.

Siiri on toipunut kutakuinkin ennalleen valeraskaudesta. Iitun vikittely ja muu sekopäisyys on loppunut. Mitä nyt joskus innostuessa pitää edelleen yrittää kiivetä selkään. Ja nyt maistuu taas leikit koirakamujenkin kanssa kun ei enää masenna. Seuraavia juoksuja odotellaan maaliskuun puolessa välissä joten ehtiihän tässä ruhtinaalliset pari kuukautta elelemään normaalin koiran kanssa, sitten alkaa taas uusi kierros :(. Pitäisi tehdä se päätös streriloinnista mutta kun ei ole pakottavaa pakkoa niin tuntuu ettei koskaan ole sopiva hetki. Ja pelottaakin se iso leikkaus aika lailla.

Olen ilmoittanut Siirin pitkästä aikaa myös kisoihin. Porvooseen, uuteen Ojangon halliin ja Lohjalle. Meillä onkin ollut nyt aika pitkä tauko kisailusta joten ihan kiva taas päästä kisoihin. Jos pitäisi tämän vuoden tavoitteena nousta kolmosiin. Saapi nähdä miten käy.

Iitulle olen varannut parin viikon päähän ajan hammaslääkärille koska Iitun hampaat näyttää kovin kuluneelta ja myös hammaskiveä on tullut. Iitulle tehdään nukutuksessaa täydellinen purukaluston tarkistus ja puhdistus. Toivottavasti ei tule isompaa hammasremonttia koska jo pelkkä tarkistus ja puhdistus maksaa maltaita.

Tänään oltiin Siirin kanssa portugeesitreffeillä ja osanottajia oli ennätysmäärä. Siltamäen koirapuistoon kokoontui yli 30 portugeesia omistajineen. Ihan mahtavaa. Tosin Siirin osalta treffit meni taas vähän nuin ja näin kun kaikki urokset olivat taas ihan hulluna sen kimpussa. Kaikki muut nartut saivat olla ihan rauhassa ja jokikinen poika hääräsi Siirin kimpussa. Tässä taas yksi hyvä syy steriloida tuo neiti. Jospa sen jälkeen saisi olla pojilta rauhassa. Megatreffeistä ei ole kuvia mutta eilen tuli otettua muutama loppiais kuva ja tänä aamuna oli myös pakko ottaa aamulenkille kamera mukaan koska yön aikana oli tullut talvi. Lunta oli tullut ihan kunnolla ja pakkastakin on ollut muutama aste koko päivän. Tätä onkin odotettu kuin kuuta nousevaa.

                                                      Tytsyt loppaisenna aamulenkillä


Keppihommia






Lenkin jälkeen on kiva ottaa rennosti.





Tänään aamulla ulkoiltiin talvimaisemissa


Iitulla on vilu

Riehuntaa







Kotiovella

Luminaama

4 kommenttia:

  1. Millanen tuo Helsingin koirauimala on? Montako koiraa siellä viitsii samaan aikaan uittaa, kun on mittojensa perusteella melkoisen pieni allas? Onko siellä millaset kuivaajat?

    Kiva kuulla että tänään oli noin iso porukka mittailemassa! Me ei olla aikoihin päästy portugeesitapaamisiin mukaan, kun sattunut aina olemaan töitä niiden päälle :( Ehkä tässä kevään aikana jonnekkin päästäisiin :D

    Yritän päästä (jaksaa lähteä yövuoron jälkeen :D) katsomaan noita Ojangon avajaiskisoja, täytyy yrittää teitä sitten bongailla sieltä :)

    VastaaPoista
  2. Eiköhän noita porves treffejä järjestetä taas niin toivottavasti tekin pääsette joku kerta mukaan :) Kiva kun ihmiset on innostuneet näistä tapaamisista.

    Hgin uimala on tosiaan tiloiltaan paljon ahtaampi ja allas on max puolet Hyvinkään altaasta. Itse en ottaisi sinne kuin korkeintaan kaksi koiraa. Hyvät kuivaajat siellä on, sellaiset isot tehokkaat niin kuin Hyvinkäällä. Halli on niin ihanan lähellä että eiköhän me siellä käydä uudelleenkin polskimassa :) Kannttaa käydä kokeilemassa, moni on tykännyt että se on ihan ok. Sanna

    VastaaPoista
  3. Mekin tauotettiin vuoden vaihteessa, kun ei ollut suurta halua tehdä yhtään mitään. Mutta nyt on jo paremmat fiilikset.
    Treenikaveri kävi koiransa kanssa Lahdessa steriloinnissa, joka tehtiin tähystyksellä ja koira toipui treenikuntoon todella pian, kun haava oli pieni. Varmaan ensi talvena leikkautan Friidan, mutta vielä ainakin yhdet juoksut saavat tulla.
    Kivoja kuvia tyttösistä!

    VastaaPoista
  4. Täällä Helsingissäkin yksi tuttu eläinlääkäriasema tekee sterilointeja tähystyksellä. On paljon kalliimpi kuin perinteinen leikkaus, pari sataa euroa saa pistää lisää hintaan. Mutta etuna toki nopeampi toipuminen. Sanna

    VastaaPoista